Ο Θάνος Παππάς στην Αλίαρτο!

Σημαντική μεταγραφική προσθήκη για την Αλίαρτο, που απέκτησε τον Θάνο Παππά ο οποίος πέρυσι κατέκτησε το νταμπλ στην Α’ ΕΣΚΑΣΕ με τον Κένταυρο Λιβαδειάς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αλιάρτου: ”Καλωσορίζουμε στην ομάδα μας τον Θάνο Παππά, έναν αθλητή υπόδειγμα τόσο λόγω του ακέραιου χαρακτήρα του όσο και λόγω των αγωνιστικών του ικανοτήτων. Ο Θάνος είναι καθηγητής Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού με πιστοποίηση στο μπάσκετ και ειδικότητα στην Ειδική Αγωγή.

Ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του Κένταυρου Λιβαδειάς όπου και κατέκτησε το πρωτάθλημα Παίδων ενώ μετά αγωνίσθηκε στον Απόλλωνα Λιβαδειάς όπου κατέκτησε το πρωτάθλημα των Εφήβων. Στις φοιτητικές του σπουδές αγωνίσθηκε στην Θεσσαλονίκη στην Αρετσού για μία χρονιά και δύο χρονιές στον ΓΣ Μενεμένης . Μετέπειτα γύρισε στην Λιβαδειά όπου έπαιξε 5 χρόνια στον Απόλλωνα και 3 χρονιές στον Κένταυρο Λιβαδειάς , όπου κατέκτησαν την άνοδο στην Α κατηγορία και την επόμενη χρονιά πέτυχαν την κατάκτηση κυπέλλου και του πρωταθλήματος Α ΕΣΚΑΣΕ.

Θάνο είμαστε πολύ χαρούμενοι για την έναρξη της συνεργασίας μας και είμαστε σίγουροι πως θα βοηθήσεις σε μεγάλο βαθμό την ομάδα των ανδρών μας στο πρωτάθλημα της Β ΕΣΚΑΣΕ. Επίσης η υποδειγματική σου αθλητική φυσιογνωμία θα αποτελέσει παράδειγμα και συμβολή στην εξέλιξη των νεαρών μας αθλητών στην ομάδα.

Θάνο σου ευχόμαστε να έχεις υγεία και τύχη και να περάσεις μία όμορφη αγωνιστική χρονιά μαζί μας!!

stereabasket.gr

Σχετικά